Din foretrukne leverandør og servicepartner innen løfteutstyr

Sakkyndig kontroll og salg av løfteutstyr

Redkon har godkjent kompetanse og utstyr til å kontrollere og teste samt sertifisere det meste av løfteredskaper, rammer og containere. Vi har fleksibelt testutstyr med kapasitet på 509 tonn som gjør at vi er i stand til å teste utstyr på en effektiv og sikker måte.

I våre lokaler har vi egen avdeling for produksjon, reparasjon og vedlikehold av løfteutstyr. Her kan vi produsere utstyr etter kundens spesifikasjoner, uansett hva dette måtte være. Vi lagerfører i tillegg et bredt utvalg av løfteutstyr av beste kvalitet fra anerkjent produsenter og leverandører.

Godkjent kompetanse

Hvorfor velge Redkon AS?

Offshore@4x

Spesialisert innen løfteutstyr til offshore og onshore

utstyr@4x

Kompetanse og utstyr til å sertifisere løfteutstyr

service@4x

Alltid fokus på god service

priser@4x

Konkurransedyktige priser

raske@4x

Vi er fleksible, raske og løsningsorienterte

tidsfrister@4x

Vi hjelper våre kunder å nå sine mål og holde sine tidsfrister

Vi kan teste løfteutstyr i vår testbenk

Redkon er en av få virksomheter i Rogaland som har egen kalibrert testbenk på 509T til å kunne utføre lasttest / bruddtest / elongation måling & syklustesting. Dette sørger for at våre kunder alltid kan være trygge på at de bruker løfteutstyr som er godkjent og kontrollert av en sertifisert partner.

DSC_2424
DSC_3068

Salg, utleie og produksjon av løfteutstyr

Redkon lagerfører et bredt utvalg av løfteutstyr av beste kvalitet fra anerkjente produsenter og leverandører.
Her på nettsiden ser du utvalget av hva du kan kjøpe eller leie av løfteutstyr fra oss. Dersom noe av utstyret ditt ikke blir godkjent ved kontroll kan du enkelt bestille tilsvarende. I tillegg produserer og utvikler vi løfteutstyr etter kundens spesifikasjoner og behov uansett hva det måtte være. Ved nyproduksjon kan vårt kompetente personell gi kunden verdifull innspilling tidlig i design fasen. Dette vil kunne gi våre kunder økonomiske fordeler da vi vil kunne bistå og veilede til gode design løsninger, samt henvisninger til gjeldende myndighetskrav og forskrifter.

Våre kunder setter pris på vår evne til å være fleksible og løsningsorienterte

Vårt dyktige personell utfører alle jobber på en effektiv måte med en høy grad av profesjonalitet. Vi vet at våre kunder setter pris på vår evne til å snu oss rundt og være fleksibel samt løsningsorienterte. Vi streber alltid etter å hjelpe våre kunder til å nå sine mål og deres tidsfrister. Dette gjør Redkon til et vinnerlag.

Løsningsorienterte